Om os

Vores DNA

DNA’et i Rooftop Analytics bygger på mange års forskning i anvendt økonomi og statistik og mange års erfaring med at projektlede og implementere (it-)komplekse transformationsprojekter. Vi går til markedet med den perfekte kombination af kompetencer.

De senere år har virksomheder fået rig mulighed for at udnytte predictive analytics til langt flere formål end tidligere, takket være tilstedeværelsen af big data, maskinlæring og fleksible it-platforme. Derfor har vi etableret Rooftop Analytics og samlet nogle af Danmarks dygtigste business data scientists til at løse data itelligence opgaver for virksomheder i ind- og udland. For det kræver solid kompetence inden for statistik, økonomi og data science, samt evnen til at levere teknisk komplekse projekter at hjælpe virksomheder helt i mål.

Rooftop Analytics accelerer Techonology Transfer; Vi er garant for hurtig anvendelse af nyeste teoretiske viden i løsningen af virksomheders aktuelle forretningsudfordringer. Med vores forankring i forskningsverdenen formår vi at anvende seneste teori inden for økonomi og statistik i kombination med nyeste data science teknikker til at løse virksomheders aktuelle predictive analytics-udfordringer. 

Rooftop Analytics’ grundlæggere, Birgitte Dahl og Christian Møller Dahl, kombinerer 20 års erfaring med at anvende økonomi og statistisk til at løse forskellige problemstillinger inden for bl.a. finans, energi og sundhed over 20 års erfaring med at implementere komplekse it-projekter med stærk forretningsforankring.

Begge kompetencer er nødvendige for at søsætte og drive små og store data intelligence inititativer fra start til slut og sikre den gevinst, som virksomheder forventer initiativerne indbringer.

Rooftop Analytics, der blev stiftet i 2017, har rødder i virksomheden E-metrics Consulting, som blev grundlagt af professor Christian Møller Dahl i 2007. Allerede på dette tidspunkt leverede virksomheden predictive analytics til kunder i forskningsverdenen og energi- og finanssektoren.

Læs mere om vores kompetencer. Mød teamet

Læs mere

Vi er et team med unikke kompetencer inden for business data science. Derfor formår vi at se ekstraordinære muligheder i data.

Rooftop Analytics skiller sig ud på markedet og skaber værdi for virksomheder.