Om os

Mød teamet

Rooftop Analytics' medarbejdere er blandt de dygtigste business data scientists på det danske marked med ph.d.-grader eller kandidatgrader i økonomi, statistik, data science, datalogi og ingeniørvidenskab. Derudover er vi it-forankrede og har mange års erfaring med at drive komplekse (it-) transformationsprojekter.

Hos Rooftop Analytics møder I dybt passionerede medarbejdere, som samlet set formår at tænke store tanker og sætte spændende what-if-scenarier op, som sætter fokus på netop det forretningsproblem, der skal løses. Vi arbejder systematisk og metodisk, imens vi holder overblikket over selv de mindste detaljer i opgaven. Vi sammensætter og leder vores teams, så I både får kreativitet, kvalitet, såvel som leverancen, som den er aftalt.

co-founder & CEO

Birgitte Dahl

Cand.oecon.

bdahl@rooftop-analytics.com

+45 2031 8030

Birgitte Dahl, co-founder og CEO hos Rooftop Analytics ApS

Birgitte Dahl er medstifter af Rooftop Analytics og brobygger mellem forretning, data intelligence og it. Hun har 20 års erfaring på ekspertniveau med at projektlede, definere, eksekvere og forankre innovative og komplekse forretningsløsninger i danske og globale virksomheder. Birgitte har arbejdet med store transformationsprojekter i bl.a. produktionsvirksomheder, herunder FMCG, kemi og energi. Hun har derfor dyb viden om, hvad det kræver at manøvrere målrettet i komplekse projekter og har blik for både faglige problemstillinger og faldgruber.

Christian Møller Dahl, Co-founder af Rooftop Analytics ApS

Christian Møller Dahl er medstifter og ansvarlig for produkt- og løsningsudvikling. Christians kernekompetencer ligger inden for anvendt økonomi og økonometri, herunder specielt tidsrækkeanalyse, predictive analytics, machine learning og big data. Han har mange års erfaring med at analysere og forecaste husholdningers og virksomheders adfærd baseret på økonomiske modeller. Christian har ligeledes stor ekspertise i at udvikle metoder til prædiktion af priser og prisudvikling. Christians kompetencer kommer særligt i spil, når modeludviklingen til predictive analytics konceptualiseres.

Sr. Product Developer

Giovanni Mellace

Professor i økonomi 

giome@rooftop-analytics.com

+45 6550 9294

Giovanni Mellace er Sr. product developer hos Rooftop Analytics

Giovanni Mellace er Sr. product developer i Rooftop Analytics og har ansvar for kausalitetsanalyser. Giovanni har mange års erfaring med anvendt økonomi, økonometri, kausalitetsanalyser, big data og prædiktioner. Giovannis primære ekspertise ligger i analyser af årsagssammenhænge og spænder fra, hvordan studier af årsagssammenhænge skal designes til dataindsamling, estimering og kvantificering. Giovannis kompetencer kommer særligt i spil, når modeludviklingen til predictive analytics konceptualiseres. 

Rikke Skibsted Borup Data Scientist at Rooftop Analytics

Rikke Skibsted Borup, uddannet med en bachelorgrad i erhvervsøkonomi og en kandidatgrad i data science fra Syddansk Universitet (SDU), kommer med solid erfaring inden for data science på energiområdet. Hendes ekspertise omfatter især anvendelsen af neurale netværk til at forudsige elprisfordelinger i intraday-markedet, samt en dybdegående teknisk og analytisk forståelse af energidata. Rikke er passioneret omkring kontinuerligt at udforske det dynamiske felt inden for data science. Hendes mål er at udnytte data til at generere indsigt og praktiske anvendelser, som skaber reel forretningsværdi.

Data scientist

Mikkel Bruun-Jensen

MSc. i data science

mikkel-bj@rooftop-analytics.com

Mikkel Bruun-Jensen, en del af CoE Business Data Science at Rooftop Analytics

Mikkel Bruun-Jensen har en bachlor i folkesundhedsvidenskab og en kandidatgrad i data science fra SDU, ansat som data scientist hos Dreaminfluencers, og en del af Rooftop’s CoE Business Data Science team. Det bidrager til videnssynergier, der gavner alle parter i ambitionen om at forblive førende inden for feltet. Mikkel specialiserer sig i prædiktive maskinlærings modeller, og er ekspert i feature engineering og model optimering. Fokus er altid på værdiskabelsen for kunden ved at opnå en dybdegående forståelse af hver case og levere den rigtige løsning.

Torben Skov Dyg Johansen, en del af CoE Business Data Science at Rooftop Analytics

Torben Skov Dyg Johansen har sin kandidatgrad i økonomi og har netop afleveret sin ph.d. i økonometri og data science, med særlig interesse for prædiktion af virksomheders og forbrugers adfærd, hvor anvendelse af viden inden for økonomi og data science er nødvendig. Torben er velfunderet i anvendelse af big data, ML og statistisk analyse til at løse udfordringer inden for brancherne energi, finans og sundhed, og har desuden sat sin viden i spil i udviklingen af AI inden for tekstanalyse- og genkendelse.

Data scientist

Kristian Lorenzen

Ph.d.-studerende i elektro- og computer teknologi

kpl@rooftop-analytics.com

Kristian Lorenzen, en del af CoE Business Data Science at Rooftop Analytics

Kristian Lorenzen er bachelor i fysik og matematik og kandidat i Data Science. Han er ph.d.-studerende i elektro- og computer teknologi og forsker i transfer learning af sleep scoring deep learning modeller. Hos Rooftop udvikler han maskinlæringsalgoritmer og udfører data engineering opgaver. Kristian motiveres af at anvende matematiske og teoretiske modeller til at løse værdiskabende problemstillinger, herunder optimeringsproblemer, data mining og inferens.

Christian Wstermann, en del af CoE Business Data Science at Rooftop Analytics

Christian Emil Westermann er ph.d.-studerende i økonometri, big data og machine learning og underviser desuden kandidatstuderende i machine learning. Hos Rooftop Analytics udvikler Christian Emil algoritmer til predictive analytics ved brug af de mest avancerede teknikker i machine learning. Disse anvendes både i data mining, strukturering af data og udvikling af empiriske modeller. I forbindelse med sin ph.d. udvikler Christian Emil algoritmer til automatisk transskribering af håndskrevne digitale dokumenter, der efterfølgende bliver analyseret. Christian Emil er på nuværende tidspunkt på orlov for at fordybe sig i sine ph.d.-studier. 

data scientist

Kristian Lindholm Nicolaisen

Cand. oecon

kristian-ln@rooftop-analytics.com

Kristian Lindholm Nicolaisen, en del af CoE Business Data Science at Rooftop Analytics

Kristian Lindholm Nicolaisen er kandidat i økonomi, ansat som data scientist hos QuickOrder, og en del af Rooftop’s CoE Business Data Science team. Hos Rooftop Analytics udvikler han algoritmer ved brug af bl.a. neurale netværk. Kristian fokuserer på forberedelse af data, samt udvikling, træning og test af algoritmer, som anvendes i data intelligence og i særdeleshed i predictive analytics. Kristian vandt sammen med Torben Skov Dyg Johansen prisen for bedste bacheloropgave på SDU inden for økonomi og matematik-økonomi i 2017/18 – udnævnt af Deloitte.

Silja Kristina Briansdóttir data scientist hos Rooftop Analytics ApS

Silja Kristina Briansdóttir har en bachelor i statskundskab og en kandidatgrad i data science fra SDU, et krydsfelt som bidrager til solid analytisk kompetence, som er kritisk for at kunne løse virksomheders udfordringer. Det gælder analyse af virksomhedens konkrete problemstilling, tilvejebringelse af data og anvendelse af maskinlæring. Silja’s data science interesse og oparbejdelse af praktisk erfaring med denne type af opgaver begyndte tidligt via sit job som studentermedhjælper og sit specialearbejde hos en større international – og datamoden virksomhed i Danmark.

Læs mere

Rooftop Analytics skiller sig ud på markedet og skaber værdi for virksomheder.

Vi skaber en kortere vej fra ny viden til konkret anvendelse af ny viden - Technology Transfer i praksis.