Karriere

Business data scientist - deltidsstilling for kandidatstuderende

Er du kandidatstuderende med gode instinkter, og lærenem når det kommer til at arbejde med data, algoritmer og modeller, uden at du mister fokus på problemstillingen, du skal løse?

Rooftop Analytics er en fireårig start-up virksomhed med en høj grad af entreprenørånd. Vi udvikler predictive analytics til perfektion. Det er det, der inspirerer os, driver vores arbejde og vores ambition om at levere de bedste løsninger til vores kunder.

Vi ser os selv som Business Data Scientists, da vi udnytter vores kompetencer inden for machine learning, statistik og økonomi, såvel som vi involverer domæneeksperter fra fagområdet. Disse kompetencer er nødvendige for at kunne udnytte data science i løsningen af komplicerede beslutningsproblemer for virksomheder.

Vores kompetencer tilbydes som konsulentydelser til kunder. Dette er som rådgiver, i projekter eller som kundesupport. I alle tilfælde samarbejder vi tæt med kunden. 

Din mulighed

Du vil blive en del af et motiverende team, der er blandt de bedste inden for business data science. I projekter forventes det, at du sammen med teamet, deltager i alle opgaver relateret til data intelligence projekter. Fra at orientere sig i teorien inden for projektets domæne, til at forberede data, definere en datamodel, udvikle, teste og træne algoritmen og til sidst understøtte implementerings- og lanceringsperioden. Arbejdet udføres oftest i samarbejde med kundens ressourcer, med hvem vi uddanner og vidensdeler med. 

Der er også interne projekter, hvor du vil deltage i idé- og løsningsudvikling inden for domæneområder, som er nye for os. Ofte er dette med det formål at præsentere ideerne for fremtidige kunder. 

Uanset opgavens art udføres arbejdet i teams, da vi mener, at de bedste løsninger udvikles, når team synergierne kommer i spil. Derfor forventer vi, at du deler ideer, viden og færdigheder, og vi sætter tid af til dette. Der er naturligvis også opgaver i projektet, der kræver dit drive og egen indsats. Ligeledes vil der være flere opgaver, der overlapper pensum på dit studie, hvorfor du investerer interessetimer i at forbedre dine tekniske kompetencer.

Dine kvalifikationer

Vi søger efter kandidatstuderende inden for business, økonomi, ingeniør, matematik-økonomi, statistik, data science, datalogi eller tilsvarende, der er ivrig efter at lære at arbejde med store og komplicerede datasæt i forbindelse med løsning af kritiske beslutningsproblemer. Du skal kunne fokusere på detaljer og være villig til at arbejde med alle nødvendige trin i et data intelligence projekt. Vi forventer, at du er en organiseret og ansvarlig person, der følger vores data intelligence udviklingsmetode og er i stand til at levere i henhold til en tidsplan. Da teamwork er nøglen, forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner. 


Det er en forudsætning, at du har følgende kompetencer

  • Flair for programmering og statistisk problemløsning.
  • Min. et års erfaring med at arbejde i Python, R eller Matlab.
  • Erfaring med at udvikle visualiseringer i R, MatLab eller Python.


Det er en fordel, hvis du har

  • Viden om dataintegration (API'er, integration til websteder i f.eks. WordPress).
  • Kendskab til SQL, Unix, databaser, Azure, Linux.

Hvad du har brug for at vide

Du vil mærke iværksætterkulturen, når du bliver en del af holdet. Vi udbygger løbende vores viden og færdigheder inden for business data science, da vi er meget målrettet mod at være de bedste i at anvende de nyeste teknikker og modeller i udviklingen af vores algoritmer. Vi sætter tid af til at forbedre os.

Arbejdsmængden er 1-2 dage om ugen. Arbejdsbelastningen varierer afhængigt af kundeopgaver og deadlines. Vi respekterer til enhver tid eksamensperioder, når det er nødvendigt. For os kommer dit studie først. Derfor aftales ansættelsesforhold individuelt, og du bliver kompenseret med en timesats, der matcher dine kompetencer.

 

Arbejdslokation er i Danmark. Det er et mix af at arbejde hjemmefra, på vores hovedkontor i Odense eller på kundens lokation. Vi har ambition om at udvide og etablere satellitkontorer i Europa.

 

Traineeforløb.  Alle ansatte kandidatstuderende skal gennemføre et traineeforløb. Det sker ved at indgå i et team på et internt projekt. Projektet og tidsperioden afhænger kandidatens kompetenceniveau. En del af indsatsen anses som interessetimer.

Har du spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os. Birgitte Dahl kan kontaktes på mobil +45 20318030 eller via mail bdahl@rooftop-analytics.com.

Din ansøgning. Hvis du har lyst til at arbejde i vores team, så send os en motiveret ansøgning, eksamensbeviser og dit CV til mail@rooftop-analytics.com.

 

Deadline. Vi holder ansøgningen åben og ansætter løbende i takt med at de rigtige kandidater findes.

 

Læs mere

Vi skaber en kortere vej fra ny viden til konkret anvendelse af ny viden - Technology Transfer i praksis. 

Vi er et team med unikke kompetencer inden for business data science. Derfor formår vi at se ekstraordinære muligheder i data.