Bliv klogere og klarere

Mød Birgitte til en kop kaffe

I over 20 år har jeg løst komplekse forretningsudfordringer gennem it-relaterede projekter. Jeg har erfaring fra bl.a. Carlsberg, Arla Foods, Coop og Energinet som selvstændig konsulent. I Rooftop Analytics skaber jeg konkret værdi med data ved at bygge bro mellem virksomheders forretningsidéer og højt specialiserede kompetencer inden for it og data.

Jeg sparrer rigtig gerne med dig om netop din virksomheds situation og de overvejelser, du har omkring data og data intelligence. Uanset hvor konkrete eller ukonkrete disse overvejelser måtte være. Formålet er, at du bliver klogere og klarere på, hvordan data kan styrke din virksomhed, og hvilke muligheder der åbner sig for din virksomhed ved at bruge data forretningsstrategisk. 

Der er ikke én tilgang, som fungerer for alle. Den tilgang, der er rigtig for din virksomhed, afhænger af hvor datamoden virksomheden er, og hvad jeres vision med data er. Dernæst følger en række konkrete råd til, hvordan I giver visionen liv og form. 

Derfor er tiden til et kaffemøde godt givet ud. Her kan vi drøfte alt det, du bør være  opmærksomhed på, inden du igangsætter et data intelligence initiativ, eller inden du beslutter dig for næste skridt i et igangværende data intelligence projekt.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 2031 8030, sende mig en mail på bdahl@rooftop-analytics.com eller udfylde nedenstående formular. Under alle omstændigheder kontakter jeg dig hurtigst muligt.

 

Birgitte Dahl, CEO, Rooftop Analytics

Book mødet her

hCaptcha