klogere og klarere

360◦ om forretningsideen

Tjek jeres idé

Har I en forretningsidé, hvor I skal bruge data intelligence til at indfri den? Så tager vi gerne et konstruktivt sparringsmøde med jer. Uden omkostninger og forpligtelser. I fortæller om jeres overvejelser, og vi giver forskellige vinkler på løsningsmuligheder, og hvad det med data science-øjne kræver. Vi ser også på de eventuelle udfordringer, som I kan forvente at støde på, på vejen til at indfri jeres idé.

Konkret sparring til eksekvering af jeres data intelligence initiativ

Overvejer I at gå i gang med et ambitiøst data intelleigence initiativ, og ser en second opinion som en effektiv måde at evaluere jeres projekts risikoprofil på, så få sparring med os. Vi kan evaluere både løsningsoplæg, såvel som relaterede tidsplan, budget og relevante kompetencer. I er velkomne til at booke et sparringsmøde med os. Uden omkostninger og forpligtelser.

Workshop og 360 graders sparring

Har I truffet beslutning om at gå i gang med et avanceret dataprojekt, tilbyder vi at udarbejde og facilitere en workshop. Workshoppen giver inspiration, viden og værktøjer til at komme i gang på den bedst mulige måde, både teoretisk, metodisk og teknisk med afsæt i jeres virksomhed. Målet er 360 graders sparring rundt om jeres forretningsidéer, databehov og projektforløb. En workshop kan målrettes topledelsen eller alle vigtige interessenter i det fremtidige arbejde med data. Det kan være fra indledende gå-hjem-møder, dialog indarbejdelse af data i virksomheden strategi til kick-start af dataprojektet. Indledende møde er naturligvis uden omkostninger og forpligtelser.

Book mødet her

hCaptcha