YDELSER

Center of Excellence – business data science

Rooftop leverer business data science ekspertise i alle opgaver, vi udfører; rådgivning, projektleveancer, konsulent og supportopgaver. Vores koncept er lige til; én aftale giver jeres virksomhed adgang til vores ekspertise  og muligheden for at få løst alle jeres data intelligence initiativer.

Vores Center of Excellence (CoE) inden for business data science giver din virksomhed adgang til business data science kompetencer, når du har brug for det. På denne måde får din virksomhed adgang til yderst kompetente data science kompetencer, lige præcist og kun, når I har behov. Med andre ord; din virksomhed opnår den nødvendige fleksibilitet til at udvikle data intelligence opgaver omkostningseffektivt og uden afbrydelser på grund af manglende relevante kompetencer. For ikke at nævne indsatsen og besværet ved at etablere kompetencerne internt.

Ved at have et CoE i business data science realiserer vi muligheden for at bringe læringssynergier i spil; et essentielt succeskriterie for at skabe tilstrækkelige kompetencer til markedet, både når det gælder kompetenceudvikling, kompetenceniveau og kompetencetilgængelighed.

Vi ansætter de bedste kandidater fra universiteter i Europa, som med deres solide vidensfundament kan bidrage til udviklingen af vores kompetencer. Vi udvælger dem, som brænder for at skabe løsninger, som udvikles i samspil med andre og ofte også fra forskellige fagområder. Vi uddanner vores business data science konsulenter i Rooftop’s Predictive Analytics model, som klæder dem på til at arbejde struktureret og resultatorienteret ud fra en grundlæggende økonomisk forståelse, hvilket skaber forretningsmæssig værdi.

For os er forretningsforståelse essentiel. Vi skal kunne mere end data science. Vi skal kunne bryde opgaven ned, identificere delelementer, som er særlig kritisk i udviklingen af prædiktioner, og vi skal kunne udvikle prædiktioner, som i højere grad giver mulighed for at forstå sammenhænge og fortolke resultater. Det skaber mere robuste data intelligence løsninger og giver virksomheder øget indsigt og bedre grundlag for at gennemføre forretningsbeslutninger på et data intelligence baseret grundlag, og derved blive datadrevne.

Fordelene ved Center of Excellence

  • CoE tilbyder jer de bedste business data science-kompetencer, der ellers ikke er mulige at tiltrække. 
  • CoE mestrer gennemførsel af jeres komplicerede data intelligence opgaver.
  • CoE leverer vedvarende læringsmuligheder til jeres in-house data scientists ved at tilbyde jer adgang til relevante kompetencer på ad hoc-basis.
  • CoE udfører data science driftsopgaver, eksempelvis monitorering og gentræning af løsninger, så indsats og fokus på udvikling af nye data intelligence projekter kan fortsætte.
  • CoE sikrer den mest omkostningseffektive måde at have adgang til business data science-kompetencer, og giver jer fleksibilitet i hvornår og hvor meget, I vil gøre brug af dem.
  • Jo mere I benytter CoE, jo flere besparelser, opnår I.

Hvordan vi er stærke til at levere resultater

Vi tager afsæt i forskning inden for økonomi, statistik og machine learning, som giver viden om de nyeste metoder og teknikker, der kræves for at udarbejde state-of-the-art algoritmer.

Vi anvender Rooftop's Predictive analytics model, når vi udvikler data intelligence løsninger, som er en solid og gennemprøvet tilgang til at opnå banebrydende løsninger.

Vi er blandt de første til at anvende den nyeste viden og teknikker i vores leverancer til kunder, da vi prioriterer tid til at eksperimentere med nye teknikker, så snart de kommer på markedet, så vi er altid er på forkant med at udvikle færdigheder og kompetencer i vores CoE business data science.

Vi indgår partnerskab med domæneeksperter, så de løsninger vi udvikler, tager udgangspunkt i branchens best practice.

Birgitte Dahl, Rooftop Analytics

STYRKEN LIGGER I DET PERSONLIGE MØDE

Vil du vide mere om, hvordan I kan drage nytte af business data science kompetencer fra vores Center of Excellence, så kontakt Birgitte Dahl

Book et møde

Læs mere

Virksomheder er ikke ens, og søger at få løst opgaver på forskellig vis. Det kræver forskellige leverancemuligheder. Rooftop er fleksibel og ændrer sit service setup i takt med virksomhedens ændrede behov.

Vi er et team med unikke kompetencer inden for business data science. Derfor formår vi at se ekstraordinære muligheder i data.