Karriere

Business data scientist – deltidsstilling for ph.d.-studerende

Er du ph.d-studerende med gode instinkter, og lærenem når det kommer til at arbejde med data, algoritmer og modeller, uden at du mister fokus på problemstillingen, du skal løse? 

Rooftop Analytics er en fireårig start-up virksomhed med en høj grad af entreprenørånd. Vi udvikler predictive analytics til perfektion. Det er det, der inspirerer os, driver vores arbejde og ambition om at levere de bedste løsninger til vores kunder.

Vi ser os selv som business data scientists, da vi udnytter vores kompetencer inden for machine learning, statistik og økonomi, såvel som vi involverer domæneeksperter fra fagområdet. Disse kompetencer er nødvendige for at kunne udnytte data science i løsningen af komplicerede beslutningsproblemer for virksomheder.

Vores kompetencer tilbydes som konsulentydelser til kunder. Dette er som rådgiver, i projekter eller som kundesupport. I alle tilfælde samarbejder vi tæt med kunden. 

Din mulighed

Du vil blive en del af et motiverende team, der er blandt de bedste inden for business data science. I forbindelse med projekter, forventes det at du, sammen med teamet deltager i alle opgaver relateret til data intelligence løsninger. Fra at identificere og verificere relevant teori inden for projektets domæne, til at forberede data, definere en datamodel, udvikle, teste og træne algoritmen og til sidst understøtte implementerings- og lanceringsperioden. Arbejdet udføres oftest i samarbejde med kundens ressourcer, med hvem vi uddanner og videndeler med. Hvilke opgaver du kommer til at lægge den største indsats i, afhænger af din profil og kvalifikationer.

Der er også interne projekter, hvor du vil deltage i idé- og løsningsudvikling inden for domæneområder, som er nye for os. Ofte med det formål at præsentere ideerne for fremtidige kunder.

Uanset opgavens art, udføres arbejdet i teams, da vi mener, at de bedste løsninger udvikles, når team synergierne kommer i spil. Derfor forventer vi, at du deler ideer, viden og færdigheder, og vi sætter tid af til dette. Der er naturligvis også opgaver i projektet, der kræver dit drive og egen indsats. Ligeledes vil der være flere opgaver, der overlapper pensum på dit studie, hvorfor du investerer interessetimer i at forbedre dine tekniske kompetencer.

Dine kvalifikationer

Vi søger efter ph.d.-studerende inden for business, økonomi, matematik-økonomi, statistik, data science, datalogi eller tilsvarende, der er ivrig efter at lære at arbejde med store og komplicerede datasæt i forbindelse med løsningen af kritiske beslutningsproblemer. Du skal kunne fokusere på detaljer og være villig til at arbejde med alle nødvendige trin i et data intelligence projekt. Vi forventer, at du er en organiseret og ansvarlig person, der følger vores data intelligence udviklingsmetode og er i stand til at levere i henhold til en tidsplan. Da teamwork er nøglen, forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner.


Det er en forudsætning, at du har følgende kompetencer

  • Stærkt teoretisk funderet, der konstant søger efter det nyeste inden for dit ekspertiseområde.
  • Stærke færdigheder inden for statistik.
  • Flair for kodning og problemløsning i f.eks. R, Matlab eller Python.
  • Formår at arbejde struktureret og metodisk gennem statistisk problemløsning.


Det er en fordel, hvis du har

  • Erfaring med økonometri.

Hvad du har brug for at vide

Du vil mærke iværksætterkulturen, når du bliver en del af holdet. Vi udbygger løbende vores viden og færdigheder inden for business data science, da vi er meget målrettet mod at være de bedste i at anvende de nyeste teknikker og modeller i udviklingen af vores algoritmer. Vi sætter tid af til at forbedre os.

Arbejdsmængden er 1-2 dage om ugen. Arbejdsbelastningen varierer afhængigt af kundeopgaver og deadlines. Vi respekterer til enhver tid eksamensperioder, når det er nødvendigt. For os kommer dit studie først. Derfor aftales ansættelsesforhold individuelt, og du bliver kompenseret med en timesats, der matcher dine kompetencer. Forudsætningen for ansættelse er, at din vejleder godkender, at du arbejder for os.

 

Arbejdslokation er i Danmark. Det er et mix af at arbejde hjemmefra, på vores hovedkontor i Odense eller på kundens lokation. Vi har ambition om at udvide og etablere satellitkontorer i Europa.

Din ansøgning. Hvis du har lyst til at blive en del af vores team, så send os en motiveret ansøgning, eksamensbeviser og dit CV til mail@rooftop-analytics.com.

Har du spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os. Birgitte Dahl kan kontaktes på mobil +45 20318030 eller via mail bdahl@rooftop-analytics.com.

Deadline. Vi sætter pris på ansøgninger til enhver tid og behandler ansøgninger, så snart vi modtager dem.

Læs mere

Vi skaber en kortere vej fra ny viden til konkret anvendelse af ny viden - Technology Transfer i praksis. 

Vi er et team med unikke kompetencer inden for business data science. Derfor formår vi at se ekstraordinære muligheder i data.