Karriere

It-kompetent studerende eller freelancer - Projektstilling

Er du studerende eller freelancer med gode instinkter og lærenem, når det kommer til at arbejde med it i data analytics projekter?

Rooftop Analytics er en treårig start-up virksomhed med en høj grad af entreprenørånd.

Vi udvikler predictive analytics til perfektion. Det er det, der inspirerer os, driver vores arbejde og vores ambition om at levere de bedste løsninger til vores kunder.

Vi ser os selv som Business Data Scientists, da vi udnytter vores kompetencer inden for machine learning, statistik og økonomi, såvel som vi involverer domæneeksperter fagområdet. Disse kompetencer er alle nødvendige for at kunne udvikle data analytics-løsninger.

Din mulighed

Du vil blive en del af et motiverende team, der er blandt de bedste inden for business data science. Du vil samarbejde med Rooftop teamet og front-end developer i at udføre de it-tekniske opgaver i projekter, i særdeleshed dataintegration. Fokus er at udvikle den bedste måde at sikre en interaktiv dataudveksling mellem frontapplikationen WordPress og back-end, hvor Python er vores applikation. Vi arbejder på en Google Cloud hosting platform. Projektstillingen vedrører en løsning, hvor vi udvikler en data-intelligent advokatassistent. 

Dine kvalifikationer

Vi søger en person, der kender eller er ivrig efter at lære og investere tid i, hvordan man finder den bedste it-løsning, der understøtter vores data analytics-løsning. Vi forventer, at du er en organiseret og ansvarlig person, der er i stand til at levere i henhold til en tidsplan. Da teamwork er nøglen, forventer vi du har gode samarbejds- og kommunikationsevner.


Det er en forudsætning, at du har følgende kompetence

  • Viden om dataintegration (API udvikling).
  • Flair for programmering.
  • Nogen erfaring med at arbejde med Cloud-applikationer, SQL, databaser.


Det er en fordel, hvis du har

  • Viden om Python.
  • Kendskab til WordPress og Flakes.

Hvad du har brug for at vide

Du vil mærke iværksætterkulturennår du begynder. Vi udbygger løbende vores viden og kompetencer inden for business data science, da vi insisterer på at være dem som anvender de nyeste algoritmer, teknikker og modeller. Vi investerer tid til at lære.

Projektstillingen er estimeret til ca. 80 timer. I gennemsnit forventer vi 1-2 arbejdsdage om ugen afhængigt af projektfasen. Hvis du er studerende, respekterer vi tid til eksamener, når det kræves. Stillingen er timelønnet, og timesats afstemmes dine kompetencer. Du rapporterer til projektlederen.

Arbejdslokationen er et miks mellem at arbejde hjemmefra, hos vores samarbejdspartner i København eller på vores hovedkontor i Odense.

Din ansøgning. Hvis du mener, at du er et godt match til opgaven, så send os en motiverende ansøgning, og dit CV til mail@rooftop-analytics.com.

Har du spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os. Birgitte Dahl kan kontaktes på mobil +45 20318030 eller via mail bdahl@rooftop-analytics.com.

Deadline. Stillingen er besat.

Læs mere

Vi skaber en kortere vej fra ny viden til konkret anvendelse af ny viden - Technology Transfer i praksis. 

Vi er et team med unikke kompetencer inden for business data science. Derfor formår vi at se ekstraordinære muligheder i data.