Karriere

Data scientist deltid 

Er du studerende i begyndelsen af dine ph.d.-studier, og har du en trang til at anvende din forskningsviden i kombination med data science i virkelige virksomhedscases? Rooftop søger deltidsansatte inden for data science. 

Vi søger

Vi leder efter detaljeorienterede, organiserede og ansvarlige person, der er ivrig efter at lære at arbejde med store og komplicerede datasæt. Dette er med det formål at deltage i klientens projekter, hvor vores opgave er at løse forretningsbeslutningsproblemer for vores klienter. Eller det er i vores forskning for nye områder at anvende forretningsdata-videnskab, vi kan dele med fremtidige kunder.

Stillingsbetegnelse

 • Arbejder med projektopgave i klientens projekt eller interne forskningsprojekter
 • Administrerer at arbejde struktureret, metodisk gennem problemløsningen
 • Evne til at følge leveringsplanen og deltage aktivt i møder om status og problemløsning

Kvalifikationer

 • Ph.d.-studerende inden for området naturvidenskab eller samfundsvidenskab XXX, hvor datavidenskab spiller en vigtig rolle i dit speciale
 • Stærk teoretiske evner, der konstant søger efter nyheder om, hvordan datavidenskab anvendes inden for dit domæne
 • Evne til at udføre original og ny forskning
 • Stærke færdigheder inden for statistik og flair i programmering i R; MatLab, C ++ java html og / eller C ++
 • Min. et års Python eller tilsvarende programmeringssprog; design og udførelse af A / B-tests; formulering og løsning af både diskrete og kontinuerlige optimeringsproblemer
 • Forstå at bidrage til, engagere og lære i teams for at bringe synergier (problemløsning)
 • Tilgængelighed til at arbejde 1-2 dage om ugen
 • God til samarbejde og kommunikation
 • Kendskab til SQL, Azure XX, YY, det er en fordel

Vi tilbyder

Du vil føle kulturen iværksætteri, når du tilmelder dig. Vi udvikler os i viden, færdigheder hurtigt, da vi er meget vedholdende med at få viden og tager tid til at arbejde med de nyeste algoritmer, teknik og modeller. Vi har fokus på datavidenskab med forretningsformål, mere i retning af produktudvikling og skabelse af unik indsigt til forretningsbeslutninger og mindre inden for RPA.

Arbejdsplads er en blanding mellem arbejde hjemmefra, satellitgruppens kontor eller klientlokation. Du bliver kompenseret af en timesats, der matcher dine kompetencer.

Hvem vi er

Vi modner Predictive Analytics til perfektion. Det er det, der inspirerer os, driver vores arbejde i ambitionen om at levere de bedste løsninger til vores kunder. Vi ser os selv som forretningsdata-videnskabsfolk, når vi kombinerer en dataforskers evner til at udføre forudsigelser og vores domæneviden for at låse op for komplicerede forretningsproblemer, der anvender datavidenskab. Vi arbejder inden for flere domæner, faktisk inden for økonomi.

Rooftop Analytics er en start-up virksomhed med god grad af iværksætteri, og vi anmoder om stort engagement og engagement fra alle i virksomheden. Vi tror på Technology Transfer, hvorfor vi opfordrer til at gøre brug af den nylige forskning og de nyeste teknologier og derved forkorte tiden til at frigøre de virksomheder, der drager fordel af den.

Sådan søger du

Har du spørgsmål, bedes du kontakte Birgitte Dahl på mobil +45 20318030 eller via mail bdahl@rooftop-analytics.com.

For at søge stillingen, bedes du sende en motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser på dansk eller engelsk via mail til mail@rooftop-analytics.com.

Ansøgningsfrist er 1.11.2020. Vi behandler imidlertid ansøgninger, så snart vi modtager dem.

Læs mere

Vi skaber en kortere vej fra ny viden til konkret anvendelse af ny viden - Technology Transfer i praksis. 

Vi er et team med unikke kompetencer inden for data science. Derfor formår vi at se ekstraordinære muligheder i data.