Videnbyen i Odense er vært for TemaTorsdage om kvindelige iværksættere

Co-founder, Birgitte Dahl fortæller historien om Rooftop, iværksætteri og udfordringerne, og deler sine refleksioner over, om det gør en forskel at være kvinde.

I en tid, hvor der efterspørges entrepreneurship i virksomheder - store som små, og behovet for at start-ups lykkes og vokser sig til profitable virksomheder, er det helt centralt at adressere og løse de udfordringer, som hæmmer succes, uanset om de grunder i strukturelle eller kulturelle begrænsninger. Kvinders engagement og involvering i udviklingen er nødvendig.

Der er sat dato på tre TemaTorsdage, den første er den 18. november kl. 14:00, hvor der efter iværksætterfortællingerne lægges op til at diskutere, om hvad – hvis noget, der retfærdiggør at tale om kvindelige iværksættere.

"Jeg synes det er fantastisk at Syddanske Forskerparker tager teten og inviterer til ’TemaTorsdage’, hvor der er fokus på kvindelige iværksætteri. Tiden er modnet til at flere historier bliver fortalt, og jeg glæder mig til at høre historierne fra Pernille Callesen Loup, EventyrFilm og Astrid Roll Vitved, Nordfreds", siger Birgitte Dahl

Kvinde eller ej, iværksætter eller ej. Det er historier, som er værd at lytte til.

Se Syddanske Forskerparkers opslag