Vi udvider vores viden og kompetencer: Rooftop byder velkommen til fem nye kandidatstuderende

Hos Rooftop Analytics er vi meget begejstret over at kunne byde velkommen til fem nye kandidatstuderende, der nu starter et to-måneders oplæringsforløb med det formål at udvide deres data science kompetencer. Med deres talent, værktøjskassen og den energi, de bringer, er vi sikre på, at det bliver en spændende periode.

Dette er første gang, at Rooftop tager skridtet til at ansætte fem personer på samme tid, såvel som første gang vi har ambitioner om at køre et oplæringsforløb, hvor vi stræber efter at give vores nytilkomne et komplet billede af, hvad det kræver at være - og blive en værdifuld business data scientist for virksomheder med ambitionen om at blive datadrevet i deres beslutningstagning.

Udover at udvikle deres tekniske kompetencer, vil vi træne dem i den metode og tilgang, der kræves for at skabe de bedste løsninger til datadrevne forretningsbeslutninger. De tekniske færdigheder kan ikke stå alene. En dyb forståelse af, hvordan man nedbryder forretningsproblemer, og identificer det som kan løses ved hjælp af data, og hvordan man udvikler datamodeller, der giver nøjagtige og pålidelige forudsigelser, er også nødvendig.

Så byd velkommen til Tobias Egelund og Kristian Lorenzen, datalogistuderende ved SDU, Panagiotis Grigoriadis og Nicola Cantisani, ingeniørstuderende ved DTU og Sofie Skjødt, økonomistuderende ved SDU.