Velkommen til Simon Friis Wittrock: Lead Data Scientist hos Rooftop Analytics

Simon har netop forsvaret sin ph.d.-afhandling inden for økonomi og data science, så det er med begejstring, at han nu er om bord hos Rooftop på fuld tid.

Simon har været engageret hos Rooftop siden 2019, begyndende som kandidatstuderende. Så vi er bevidste om hans kompetenceniveau, og ved at han kommer til at bidrage positivt til Rooftop’s ambition om at levere top-notch business data science løsninger til vores kunder.

Foruden sin data science-ekspertise, som er helt central for de projekter, vi arbejder med, vil Simon som lead også bidrage med at lede projekternes pipeline, for vores igangværende kundeleverancer.

Simon har allerede via sin forskning bidraget med at udvikle en model, som kan prædiktere udfaldet i en straffesag. Den indgår i ilas’ Vejrudsigt, hvor Rooftop har bistået med at produktudvikle og søsætte løsningen sammen med Ilas ApS.

Den kommende tid vil Simon deltage i projektet, som skal transskribere udvalgte danske folketællinger fra perioden 1870-1930. Det er en leverance til Link-Lives.

 Velkommen til Simon!