Silja Briansdóttir hos Rooftop Analytics ApS

Velkommen til Silja Kristina Briansdóttir: Data Scientist hos Rooftop Analytics

Vi er begejstret for at kunne præsentere nyuddannede data scientist fra SDU, Silja Kristina Briansdóttir, som er Rooftop’s nyeste tilføjelse til teamet.  

Med en bachelorgrad i statskundskab og kandidatgrad i data science, kommer Silja med både relevant og solid faglig viden inden for data science, som kan bidrage til at tackle virksomheders datadrevne udfordringer.

 

I sin rolle som data scientist vil Silja i projektteams sammen med kunden arbejde med at konkretisere virksomhedens datadrevne problemstillinger, og udvikle de rigtige løsninger, der sikrer de mest præcise prædiktioner. Silja ser frem til at være med i projekter fra start til slut, hvor forståelse af opgaven er nøglen til at udvikle skræddersyede løsninger til Rooftops kunder.

 

Vi er rigtig glade for at Silja har valgt Rooftop. Silja lægger ikke skjul på, at grunden til hendes valg ligger i vores fagligt dygtige team og deres engagement i data science. Den afveksling det skaber at arbejde for forskellige kunder, projekter og problemstillinger synes Silja er et kæmpe plus, da det i høj grad fordrer vedvarende udvikling og anvendelse af de nyeste teknikker inden for data science.

 

Silja er engageret hos vores kunde Jysk Fynske Medier, hvor et nyt projekt starter op efter efterårsferien.

 

Velkommen til Rooftop, Silja! Vi ser frem til at skabe værdi sammen og fortsætte med at træffe datadrevne beslutninger.