Velkommen til Rikke Skibsted Borup: Data Scientist hos Rooftop Analytics

Det er med stor glæde at kunne introducere Rikke, Rooftops seneste ankomne med af Rooftop-team.

Rikkes akademiske fundament er en bachelorgrad i økonomi og en kandidatgrad i data science fra SDU, hvilket er et solidt udgangspunkt for at kunne løse de data science opgaver, vi har i Rooftop.

 

Rikke medbringer erfaring med data science inden for Energi. Hun har været ansat hos Nature Energy (verdensledende indenfor biogas), og hendes kandidatopgaven omhandler anvendelse af neurale netværk til forudsigelse af elprisfordelinger på intraday markedet med henblik at kunne anvende algoritmer til at automatisere trading på energimarkedet.

 

Rikke er helt klar på, hvorfor hun valgte Rooftop Analytics i sit videre karriereforløb: ”Jeg vil rigtig gerne vil blive klogere på mit felt, og udvikle de kompetencer jeg fik på min kandidat i data science. Samtidig får jeg muligheden for at sidde sammen med nogle dygtige mennesker, som jeg kan sparre med og lære af. Muligheden for at arbejde på forskellige projekter inden for forskellige brancher er også motiverende”.

 

Rikke er i sin første uge begyndt projektarbejde hos vores kunde Jysk Fynske Medier, såvel som Rikke bliver involveret i vores pilotprojekt om elforbrugsadfærd hos Trefor.

 

Et stort velkommen til Rikke!