Bliv klogere og klarere

Mød os

Tjek jeres idé

Har I en idé til et dataprojekt, tager vi gerne et konstruktivt sparringsmøde med jer. Uden omkostninger og forpligtelser. I fortæller om jeres overvejelser, og vi giver forskellige vinkler på de muligheder og eventuelle benspænd, idéen repræsenterer.

Konkret sparring til eksekvering af jeres dataprojekt 

Overvejer I at gå i gang med et avanceret dataprojekt, og har I brug for sparring omkring succesfuld planlægning, projektledelse og gennemførsel, er I velkomne til at booke et sparringsmøde med os. Uden omkostninger og forpligtelser.

Workshop og 360 graders sparring

Har I truffet beslutning om at gå i gang med et avanceret dataprojekt, tilbyder vi at udarbejde og facilitere en workshop. Workshoppen giver inspiration, viden og værktøjer til at komme i gang på den bedst mulige måde, både teoretisk, metodisk og teknisk med afsæt i jeres virksomhed. Målet er 360 graders sparring rundt om jeres forretningsidéer, databehov og projektforløb. En workshop kan målrettes topledelsen eller alle vigtige interessenter i det fremtidige arbejde med data. Det kan være fra indledende gå-hjem-møder, dialog indarbejdelse af data i virksomheden strategi til kick-start af dataprojektet. Indledende møde er naturligvis uden omkostninger og forpligtelser.

Book mødet her

Alle emner
Predictive analytics
Dataprojekter – ledelse og gennemførsel
Data i produktudvikling
Transskribering af dokumenter
Udvikling og programmering af algoritmer