YDELSER

Center of Excellence – business data science

Rooftop leverer business data science ekspertise i alle opgaver, vi udfører; rådgivning, konsulent, projekt- eller supportopgaver. Vores koncept er derfor lige til; én aftale giver jeres virksomhed adgang til ekspertise inden for business data science i forbindelse med jeres transformation til at blive en datadreven virksomhed.

Vores center of excellence (CoE) inden for business data science giver din virksomhed adgang til business data science kompetencer, når du har brug for det. På denne måde får din virksomhed adgang til yderst kompetente data science kompetencer, som din virksomhed ikke nødvendigvis har brug for hele tiden. Med andre ord; din virksomhed får den nødvendige fleksibilitet til at udvikle datadrevne løsninger omkostningseffektivt og uden afbrydelser på grund af manglende relevante kompetencer.

Ved at have et CoE i business data science realiserer vi muligheden for at bringe læringssynergier i spil; et essentielt succeskriterie for at skabe tilstrækkelige kompetencer til markedet, både når det gælder kompetenceniveau og kompetencetilgængelighed.

Vi ansætter de bedste kandidater fra universiteter i Europa, som med deres solide vidensfundament kan bidrage til udviklingen af vores kompetencer. Vi udvælger dem, som brænder for at skabe løsninger, som udvikles i samspil med andre og ofte også fra forskellige fagområder. Vi uddanner vores business data science konsulenter i Rooftop’s Predictive Analytics model, som klæder dem på til at arbejde struktureret og resultatorienteret ud fra en grundlæggende økonomisk forståelse, hvilket skaber forretningsmæssig værdi.

For os er forretningsforståelse essentiel. Vi skal kunne mere end blot at udvikle de bedste data science-løsninger. Vi skal kunne bryde opgaven ned, identificere delelementer, som er særlig kritisk i udviklingen af prædiktioner, og vi skal kunne udvikle prædiktioner, som i højere grad giver mulighed for at forstå sammenhænge og fortolke resultater. Det skaber mere robuste data analytics-løsninger og giver virksomheder øget indsigt og bedre grundlag for at gennemføre forretningsbeslutninger på et data analytics-baseret grundlag, og derved blive datadrevne.

Fordelene ved Center of Excellence

  • CoE tilbyder jer de bedste business data science-kompetencer, der ellers ikke er mulige at tiltrække. 
  • CoE mestrer gennemførsel af jeres komplicerede data analytics-opgaver.
  • CoE leverer vedvarende læringsmuligheder til jeres in-house data scientists ved at tilbyde jer adgang til relevante kompetencer på ad hoc-basis.
  • CoE udfører data science driftsopgaver, eksempelvis monitorering og gen-træning af løsninger, så indsats og fokus på udvikling af nye data science projekter kan fortsætte.
  • CoE sikrer den mest omkostningseffektive måde at have adgang til business data science-kompetencer og giver jer fleksibilitet i, hvornår og hvor meget I vil gøre brug af dem.
  • Jo bedre I benytter CoE, jo flere besparelser, opnår I som virksomhed.

  Hvordan vi er stærke til at levere resultater

  Vi tager afsæt i forskning inden for økonomi, statistik og machine learning, som giver viden om de nyeste metoder og teknikker, der kræves for at udarbejde state-of-the-art algoritmer.

  Vi anvender vores business data science metode, når vi udvikler predictive analytics-løsninger, som er en solid og gennemprøvet tilgang til at opnå banebrydende løsninger.

  Vi er blandt de første til at anvende den nyeste viden og teknikker i vores leverancer til kunder, da vi excellerer i at udvikle færdigheder og kompetencer i vores business data science excellence center.

  Vi indgår partnerskab med domæneeksperter, så de løsninger vi udvikler, tager udgangspunkt i branchens best practice.

  Birgitte Dahl, Rooftop Analytics

  STYRKEN LIGGER I DET PERSONLIGE MØDE

  Vil du vide mere om, hvordan I kan drage nytte af business data science kompetencer fra vores Center of Excellence, så kontakt Birgitte Dahl

  Book et møde

  Læs mere

  Læs om de services vi tilbyder fra vores Center of Excellence.

  Vi er et team med unikke kompetencer inden for business data science. Derfor formår vi at se ekstraordinære muligheder i data.