Om os

Vores DNA

DNA’et i Rooftop Analytics bygger på mange års forskning i anvendt statistisk analyse og mange års erfaring med at projektlede og implementere komplekse it-løsninger med stor forretningspåvirkning. Vi går til markedet med den perfekte kombination af kompetencer.

De senere år har virksomheder fået rig mulighed for at udnytte predictive analytics til langt flere formål end tidligere, takket være tilstedeværelsen af big data, machine learning og fleksible it-platforme. Derfor har vi etableret Rooftop Analytics og samlet nogle af Danmarks dygtigste data scientists til at løse predictive analytics-opgaver for virksomheder i ind- og udland. For det kræver solid kompetence inden for statistik, økonomi og data science, samt evnen til at levere teknisk komplekse projekter at hjælpe virksomheder helt i mål.

Rooftop Analytics tager afsæt i tre vigtige discipliner - økonometri, data science og effektiv eksekvering af komplekse projekter, når vi skræddersyr løsninger inden for predictive analytics. Med vores forankring i forskningsverdenen formår vi at gøre brug af nyeste teknologier og nyeste teoretiske viden og skaber derved en kortere vej fra ny viden til konkret anvendelse af ny viden: Technology Transfer.

Rooftop Analytics’ grundlæggere, Birgitte Dahl og Christian Møller Dahl, kombinerer 20 års erfaring med at anvende statistisk analyse til at løse forskellige problemstillinger inden for bl.a. økonomi, sundhed og vindenergi og over 20 års erfaring med at implementere komplekse it-projekter med stærk forretningsforankring.

Begge kompetencer er nødvendige for at søsætte og drive små og store dataprojekter fra start til slut og indfri det afkast, dataprojekter forventes at indbringe.

Rooftop Analytics, der blev stiftet i 2017, har rødder i virksomheden E-metrics Consulting, som blev grundlagt af professor Christian Møller Dahl i 2007. Allerede på dette tidspunkt leverede virksomheden predictive analytics til kunder i forskningsverdenen og energi- og finanssektoren.

Læs mere om vores kompetencer. Mød teamet

Læs mere

Vi er et team med unikke kompetencer inden for data science. Derfor formår vi at se ekstraordinære muligheder i data.

Rooftop Analytics skiller sig ud på markedet og skaber værdi for virksomheder.